{"id":286,"date":"2021-08-11T20:06:00","date_gmt":"2021-08-11T18:06:00","guid":{"rendered":"http:\/\/vingulmark.dev.kodeks.no\/?p=286"},"modified":"2024-12-12T11:43:05","modified_gmt":"2024-12-12T10:43:05","slug":"hone-er-igjen-pa-menyen-se-vare-egne-oppskrifter","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/vingulmark.no\/hone-er-igjen-pa-menyen-se-vare-egne-oppskrifter\/","title":{"rendered":"H\u00f8ne er igjen p\u00e5 menyen \u2013 se v\u00e5re egne oppskrifter"},"content":{"rendered":"\n
\n
\n
\"Pulled<\/div>
\n

H\u00f8ne er igjen p\u00e5 menyen \u2013 se v\u00e5re egne oppskrifter<\/h2>

Fantastisk suksess for oss i Vingulmark.<\/p>\n<\/div>

P\u00e5 de popul\u00e6re spisestedene og hos de unge kokkene er h\u00f8ne igjen p\u00e5 menyen. \u00abPulled Chicken\u00bb g\u00e5r sin seiersgang p\u00e5 de fineste spisestedene og som en konsekvens av at de nye kokkene velger litt alminnelige og rimelige r\u00e5varer \u2013 som h\u00f8ne. Spesielt popul\u00e6rt i salater og der vi tilsetter ulike favorittsmaker og vips s\u00e5 er h\u00f8na blitt moderne igjen.<\/p>\n

N\u00e5 har markedet snudd, distribusjonen har sett h\u00f8nas muligheter som delikatesse i et marked som igjen tar til grytene og \u00f8nsker \u00e5 lage mat fra bunnen av. I Frankrike er h\u00f8nsefrikass\u00e9en matkultur og det finnes visstnok noe s\u00e5nt som mer enn 500 oppskrifter. Vi har alle h\u00f8rt om \u00abCoq au vin\u00bb. I Norge har vi og lange tradisjoner for h\u00f8ne som mat, h\u00f8ner som gir en kraftigere smak enn kylling og som tilberedes med mye lidenskap, rotgr\u00f8nnsaker og gjerne en skvett med r\u00f8dvin. Kjenner jo at dette smaker bedre enn kylling.<\/p>\n

H\u00f8ne er omtrent halvparten av prisen p\u00e5 kylling, s\u00e5 det er mye god mat som har g\u00e5tt til spille. N\u00e5 er trenden snudd, n\u00e5 tar vi oss tid til \u00e5 lage mat, gjerne fra bunnen av og vi liker det!<\/p>\n

Se v\u00e5re oppskrifter og bilder \u2013 med bl.a. herlig h\u00f8nsefrikass\u00e9, burger og \u00abh\u00f8ne i vin\u00bb.<\/p>\n

Se her<\/a><\/p>\n<\/div> <\/div>\n

\n
\"H\u00f8ne\"<\/div> <\/div>\n <\/div>\n <\/section>\n\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"","protected":false},"author":1,"featured_media":500,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_acf_changed":false,"slim_seo":{"title":"H\u00f8ne er igjen p\u00e5 menyen \u2013 se v\u00e5re egne oppskrifter","description":"H\u00f8ne er igjen p\u00e5 menyen \u2013 se v\u00e5re egne oppskrifter"},"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"class_list":["post-286","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-ukategorisert"],"acf":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/286","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=286"}],"version-history":[{"count":5,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/286\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":534,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/286\/revisions\/534"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/media\/500"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=286"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=286"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=286"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}