{"id":559,"date":"2022-08-18T12:07:00","date_gmt":"2022-08-18T10:07:00","guid":{"rendered":"https:\/\/vingulmark.dev.kodeks.no\/?p=559"},"modified":"2025-01-08T09:58:13","modified_gmt":"2025-01-08T08:58:13","slug":"na-liker-vi-a-lage-mat-igjen-hele-aret-2","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/vingulmark.no\/na-liker-vi-a-lage-mat-igjen-hele-aret-2\/","title":{"rendered":"N\u00e5 liker vi \u00e5 lage mat igjen \u2013 hele \u00e5ret!"},"content":{"rendered":"\n
\n
\n
\"H\u00f8nsefrikass\u00e9<\/div>
\n

N\u00e5 liker vi \u00e5 lage mat igjen \u2013 hele \u00e5ret!<\/h2>

Vi har lange tradisjoner for h\u00f8ne som mat!<\/p>\n<\/div>

N\u00e5 har markedet snudd, distribusjonen har sett h\u00f8nas muligheter som delikatesse i et marked som igjen tar til grytene og \u00f8nsker \u00e5 lage mat fra bunnen av. I Frankrike er h\u00f8nsefrikass\u00e9en matkultur og det finnes visstnok noe s\u00e5nt som mer enn 500 oppskrifter. Vi har alle h\u00f8rt om \u00abCoq au vin\u00bb. I Norge har vi og lange tradisjoner for h\u00f8ne som mat, h\u00f8ner som gir en kraftigere smak enn kylling og som tilberedes med mye lidenskap, rotgr\u00f8nnsaker og gjerne en skvett med r\u00f8dvin. Kjenner jo at dette smaker bedre enn kylling.<\/p>\n

H\u00f8ne er omtrent halvparten av prisen p\u00e5 kylling, s\u00e5 det er mye god mat som har g\u00e5tt til spille. N\u00e5 er trenden snudd, n\u00e5 tar vi oss tid til \u00e5 lage mat, gjerne fra bunnen av og vi liker det!<\/p>\n

 <\/p>\n<\/div> <\/div>\n

\n <\/div>\n <\/div>\n <\/section>\n\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"","protected":false},"author":4,"featured_media":491,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_acf_changed":false,"slim_seo":{"title":"N\u00e5 liker vi \u00e5 lage mat igjen \u2013 hele \u00e5ret!","description":"N\u00e5 liker vi \u00e5 lage mat igjen \u2013 hele \u00e5ret!"},"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"class_list":["post-559","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-ukategorisert"],"acf":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/559","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/4"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=559"}],"version-history":[{"count":5,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/559\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":897,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/559\/revisions\/897"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/media\/491"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=559"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=559"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/vingulmark.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=559"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}